Casablanca Bed & Breakfast

Route 62, Cape Winelands
Casablanca Bed & Breakfast Öne Çıkan Resim
Casablanca Bed & Breakfast Dış Mekan
Casablanca Bed & Breakfast Dış Mekan
Casablanca Bed & Breakfast Dış Mekan
Casablanca Bed & Breakfast Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Casablanca Bed & Breakfast
3 Van Taack Street Brandwacht Route 62, Cape Winelands

Stellenbosch bölgesindeki Casablanca Bed & Breakfast konaklamanızda, Toy & Miniature Müzesi ve Braak ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı oda ve kahvaltı sunan otel Mediclinic Stellenbosch ile 1,6 mi (2,6 km) ve University of Stellenbosch Art Gallery ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler için 3 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda (1)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (2)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (3)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x