Baruch Guest House

Route 62, Cape Winelands
Baruch Guest House Genel
Baruch Guest House Öne Çıkan Resim
Baruch Guest House Dış Mekan
Baruch Guest House Dış Mekan
Baruch Guest House Dış Mekan
Image More +57 fotoğraf
Baruch Guest House
35 Rhodes North Die Boord Route 62, Cape Winelands

Stellenbosch (Die Boord) bölgesindeki Baruch Guest House misafirlere Mediclinic Stellenbosch ve Dorp Street ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Rupert Müzesi ile 0,9 mi (1,4 km) ve Stellenbosch Golf Club ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Stellenbosch bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu misafir evi misafirlerimize 430 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda
Room
Oda
Room
Oda
Room
Executive Oda, 1 Yatak Odası, Balkon
Room
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x