Casa Verano Beach Hotel - Adults Only

Caribbean Lowlands, Urb Plenomar
Casa Verano Beach Hotel - Adults Only Genel
Casa Verano Beach Hotel - Adults Only Öne Çıkan Resim
Casa Verano Beach Hotel - Adults Only Dış Mekan
Casa Verano Beach Hotel - Adults Only Dış Mekan
Casa Verano Beach Hotel - Adults Only Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Casa Verano Beach Hotel - Adults Only
CRA 2 # 86-02 POZOS COLORADOS Caribbean Lowlands, Urb Plenomar

Santa Marta bölgesindeki Casa Verano Beach Hotel - Adults Only konaklamanızda, Magdalena River yakınında ve Bello Horizonte Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Tayrona Ulusal Doğa Parkı ile 14,4 mi (23,2 km) ve Rodadero Plajı ile 4,5 mi (7,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 11 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Standard
Standard Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez
Economy
Economy Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x