Casa Tres Cervezas

Bajio, San Miguel de Allende
Casa Tres Cervezas Öne Çıkan Resim
Casa Tres Cervezas Dış Mekan
Casa Tres Cervezas Dış Mekan
Casa Tres Cervezas İç Mekan
Casa Tres Cervezas Kahvaltı
Image More +30 fotoğraf
Casa Tres Cervezas
2 De Los Chiquitos Zona Centro Bajio, San Miguel de Allende

Bu tatil evi misafirlere San Miguel de Allende merkezinde, La Esquina Meksika Folk Oyuncak Müzesi yakınında ve Capilla de la Tercera Orden ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu tatil evi San Miguel Arcangel Bölge Kilisesi ile 0,5 mi (0,7 km) ve Escondido Bölgesi ile 7,1 mi (11,5 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Konforunuz için klimalı tatil evi vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet sunuluyor. Banyoda sadece duş kabini vardır.Misafirlerin konforu için telefon sunulmaktadır ve kat hizmetleri günlük olarak verilmektedir.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz ve spa küveti mevcuttur. Bu tatil evinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. San Miguel de Allende bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu tatil evi misafirlerimize 431 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x