Casa Suit Capir

Malabo
Casa Suit Capir Genel
Casa Suit Capir Öne Çıkan Resim
Casa Suit Capir Dış Mekan
Casa Suit Capir İç Mekan
Casa Suit Capir İç Mekan
Image More +9 fotoğraf
Casa Suit Capir
Av de los Parques de África , Malabo

Casa Suit Capir misafirlere Malabo merkezinde, Estadio Internacional (Uluslararası Stadyum) ve Universidad Nacional de Guinea Ecuatorial (UNGE) ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Malabo Belediye Sarayı ile 1,1 mi (1,7 km) ve Malabo Katedrali ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.3 ve 10.3 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo ve ayrı küvet ve duş ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve genel oturma odası gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Bu pansiyonda etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x