Casa Serena

Kıyı Bölgesi, Lima, Peru
Casa Serena Genel
Casa Serena Genel
Casa Serena Öne Çıkan Resim
Casa Serena İç Mekan
Casa Serena İç Mekan
Image More +18 fotoğraf
Casa Serena
Av. Ernesto Diez Canseco 551 Miraflores Kıyı Bölgesi, Lima, Peru

Casa Serena misafirlere Lima (Miraflores) bölgesinde, N° 1 Surquillo Pazarı ve Larco Avenue ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Plaza Norte Peru ile 9,6 mi (15,5 km) ve Kızılderili Marketi ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

Misafirler için LED televizyon olan 5 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu Art Deco stili pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x