Miraflores Homely Apart Hotel

Kıyı Bölgesi, Lima, Peru
Miraflores Homely Apart Hotel Öne Çıkan Resim
Miraflores Homely Apart Hotel Dış Mekan
Miraflores Homely Apart Hotel Dış Mekan
Miraflores Homely Apart Hotel Dış Mekan
Miraflores Homely Apart Hotel Dış Mekan
Image More +94 fotoğraf
Miraflores Homely Apart Hotel
Calle Grimaldo del Solar 111, Miraflores Kıyı Bölgesi, Lima, Peru

Miraflores Homely Apart Hotel misafirlere Lima (Miraflores) bölgesinde, Larco Avenue ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Miraflores Central Parkı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Plaza Norte Peru ile 16,4 mi (26,4 km) ve N° 1 Surquillo Pazarı ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Apart dairenin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Apart Daire
Room
Grand Apart Daire (Penthouse 1)
Room
Senior Apart Daire, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Room
Junior Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x