Casa Savri

Centru, Sighisoara
Casa Savri Genel
Casa Savri Genel
Casa Savri Öne Çıkan Resim
Casa Savri Dış Mekan
Casa Savri Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Casa Savri
17 Strada Morii Centru, Sighisoara

Sighisoara bölgesindeki Casa Savri konaklamanızda, Saat Kulesi ve Roman Catholic Church ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı pansiyon Casa Dracula ile 0,7 mi (1,2 km) ve Torture Room Museum ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Pansiyonun kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirlere tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (FRANCESKA)
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (ELISABETA)
Superior
Superior Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (HILDA)
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (SOFIA)
Deluxe
Deluxe Süit, 2 Yatak Odası (REGINA)
Junior
Junior Süit, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x