Casa San Miguel el Grande

Bajio, San Miguel de Allende
Casa San Miguel el Grande Genel
Casa San Miguel el Grande Öne Çıkan Resim
Casa San Miguel el Grande Dış Mekan
Casa San Miguel el Grande Dış Mekan
Casa San Miguel el Grande Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
Casa San Miguel el Grande
Cuesta de Loreto No. 20 Col. La Palmita Bajio, San Miguel de Allende

Casa San Miguel el Grande misafirlere San Miguel de Allende merkezinde, El Mirador Gözlem Noktası ve Plaza de Toros San Miguel de Allende ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon San Miguel Arcangel Bölge Kilisesi ile 0,6 mi (1 km) ve Escondido Bölgesi ile 7,4 mi (11,9 km) mesafede.

Misafirler için 5 odada şömine ve LED televizyon vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Koloniyel stili pansiyonda misafirlere bebek bakımı (ücretli), piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Misafirler 5.00 km içinde çalışan ücretsiz ulaşım servisinden yararlanabilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Avlu Manzaralı
Room
Junior Dört Kişilik Oda, 2 Yatak Odası, Balkon
Room
Süit, 1 Yatak Odası, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x