Casa San Blas Cusco Exquisite By Xima

Peru Dağlık Bölgesi, Cusco Tarihi Merkezi
Casa San Blas Cusco Exquisite By Xima Genel
Casa San Blas Cusco Exquisite By Xima Genel
Casa San Blas Cusco Exquisite By Xima Öne Çıkan Resim
Casa San Blas Cusco Exquisite By Xima Dış Mekan
Casa San Blas Cusco Exquisite By Xima Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
Casa San Blas Cusco Exquisite By Xima
Tocuyeros 566 San Blas Peru Dağlık Bölgesi, Cusco Tarihi Merkezi

Casa San Blas Cusco Exquisite By Xima konaklamanızda, Cusco merkezinde, San Blas Kilisesi ve Onikigen Taş ile yakın mesafede olacaksınız. Bu butik otel Cusco Katedrali ile 0,4 km (0,3 mi) ve Coricancha Tapınağı Müzesi ile 1,1 km (0,7 mi) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 18 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Suite
Suite Double Beds
Suite
Suite Queen Beds Junior
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Suite Queen Beds
Room
Senior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x