Casa Ridge

Umhlanga
Casa Ridge Genel
Casa Ridge Öne Çıkan Resim
Casa Ridge Dış Mekan
Casa Ridge Dış Mekan
Casa Ridge Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Casa Ridge
95 Ridge Road , Umhlanga

Umhlanga bölgesindeki Casa Ridge misafirlere deniz kıyısında, Umhlanga Ana Plajı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Umhlanga Lagünü Yürüyüş Parkuru ile 5 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı daire Gateway Theatre of Shopping Alışveriş Merkezi ile 3,8 km ve Japon Bahçeleri ile 7,6 km mesafede.

Misafirler için 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Küçük Mutfak
Luxury
Luxury Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Küçük Mutfak
Luxury
Luxury Oda
Room
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak ve Çekyat, Küvet, Havuz Kenarı
Room
Luxury Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x