Casa Punta Perula Bed & Breakfast Hotel

South Coast - Costalegre, Perula
Casa Punta Perula Bed & Breakfast Hotel Dış Mekan
Casa Punta Perula Bed & Breakfast Hotel Dış Mekan
Casa Punta Perula Bed & Breakfast Hotel Dış Mekan
Casa Punta Perula Bed & Breakfast Hotel Konum Öne Çıkanlar
Casa Punta Perula Bed & Breakfast Hotel Dış Mekanlar
Image More +7 fotoğraf
Casa Punta Perula Bed & Breakfast Hotel
Calle Ballena No 14 South Coast - Costalegre, Perula

Perula bölgesindeki Casa Punta Perula Bed & Breakfast Hotel misafirlere okyanus kıyısında, Perula Meydanı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Saint Matthew Kilisesi ile 11 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel El Mirador Vatillo Seyir Noktası ile 8,9 km (5,5 mi) ve Careyes Plajı ile 24,5 km (15,2 mi) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve iPod takma konsolu ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için 32 inç düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır. Misafirler 5 km içinde çalışan ücretsiz ulaşım servisinden yararlanabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Josephine Suite, Beach View
Room
Cuarto de Piontek
Room
Rosa Guadalupe
Room
Rey del Mar
Room
Comfort Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Villa Diosa del Mar
Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x