Bungalows in Careyes

South Coast - Costalegre, Costa Careyes
Bungalows in Careyes Genel
Bungalows in Careyes Genel
Bungalows in Careyes Öne Çıkan Resim
Bungalows in Careyes Dış Mekan
Bungalows in Careyes Dış Mekan
Image More +21 fotoğraf
Bungalows in Careyes
Km 53.5 Carr. Melaque - Pto. Vallarta South Coast - Costalegre, Costa Careyes

Bungalows in Careyes misafirlere Costa Careyes bölgesinde, plajda ve Careyes Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Chamela-Cuixmala Biosphere Reserve ile 1,9 mi (3 km) ve Copa del Sol ile 6,8 mi (11 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Playa Rosa Beach Club ideal; otelin denize sıfır restoranı içindeki bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 3 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Bungalov, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Bungalov, 2 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x