Casa Polanco Hotel Boutique

Orta Meksika, Mexico City
Casa Polanco Hotel Boutique Genel
Casa Polanco Hotel Boutique Genel
Casa Polanco Hotel Boutique Genel
Casa Polanco Hotel Boutique Genel
Casa Polanco Hotel Boutique Öne Çıkan Resim
Image More +68 fotoğraf
Casa Polanco Hotel Boutique
84 Luis G. Urbina Polanco III Sección Orta Meksika, Mexico City

Meksiko (Polanco) bölgesindeki Casa Polanco Hotel Boutique misafirlere Chapultepec Park ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Auditorio Nacional ile 9 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Parque Zoologico de Chapultepec (Chapultepec Zooloji Parkı) ile 1,1 km ve Museo Nacional de Antropologia (Ulusal Antropoloji Müzesi) ile 1,9 km mesafede.

Veranda Casa Polanco Hotel Boutique misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretsiz alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 19 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premier
Premier Park View
Suite
Suite Polanco
Suite
Suite Lincoln
Premier
Premier Double Room
Room
Deluxe King Size
Room
Grand Suite
Room
Suite Anatole
Room
Premier Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x