Casa Playa Baja

Playas de Rosarito
Casa Playa Baja Öne Çıkan Resim
Casa Playa Baja Dış Mekan
Casa Playa Baja Dış Mekan
Casa Playa Baja Dış Mekan
Casa Playa Baja Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Casa Playa Baja
Los Pinos No. 1 Rosarito - Ensenada Km 47 , Playas de Rosarito

Rosarito Plajı bölgesindeki Casa Playa Baja misafirlere okyanus kıyısında, Baja California Yarımadası ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve All the Pretty Horses of Baja Rides and Rescue ile 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan tatil evi Rosarito Plajı ile 12,5 mi (20,2 km) ve ABD Tijuana Başkonsolosluğu ile 29,1 mi (46,8 km) mesafede.

Yemek servisi için cantina ideal; otelin denize sıfır restoranı içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve havuz manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda saç kurutma makinesi ve Diş fırçası ve diş macunu (istek üzerine) vardır.

2 spa küveti ile keyif sürün veya kiralık bisiklet dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu Akdeniz stili tatil evinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu tatil evinde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Daire,
Daire, 1 Yatak Odası
Family
Family Ev, 4 Yatak Odası, Plaj Manzaralı, Denize Sıfır
Family
Family Ev, 3 Yatak Odası, Plaj Manzaralı, Denize Sıfır
Family
Family Ev, 5 Yatak Odası, Plaj Manzaralı, Denize Sıfır
Room
Family Dubleks, 2 Yatak Odası, Plaj Manzaralı, Havuz Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x