Hotel Castillos del Mar

Playas de Rosarito
Hotel Castillos del Mar Genel
Hotel Castillos del Mar Genel
Hotel Castillos del Mar Genel
Hotel Castillos del Mar Öne Çıkan Resim
Hotel Castillos del Mar Dış Mekan
Image More +120 fotoğraf
Hotel Castillos del Mar
Km 29,5 Carretera Libre Tijuana Ensenada , Playas de Rosarito

Rosarito bölgesindeki Hotel Castillos del Mar misafirlere ana cadde üzerinde, Pabellón Rosarito ve Baja California Center Etkinlik Mekânı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Estadio Caliente ile 24,7 km (15,4 mi) ve San Ysidro Sınır Kapısı ile 37,4 km (23,2 mi) mesafede.

Deniz ürünleri alanında uzman olan Castillos yemek servisi için ideal, bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirlere içecek servisi yapan plaj bar ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 41 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu Koloniyel stili otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, düğün organizasyonu hizmeti ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Çatı
Çatı Katı Süiti (Penthouse), 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Sunio
Sunio Beach House
Room
Neo Colonial
Room
Doble Neo Colonial
Room
Junior Neo Colonial
Room
Doble Estilo California
Room
Junior California
Room
Sunio Suite Premier
Room
Master Sunio
Room
Premier Ev, 3 Yatak Odası, Deniz Manzaralı, Plaj Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x