Casa Parque da Cidade

Northern Portugal, Porto
Casa Parque da Cidade Öne Çıkan Resim
Casa Parque da Cidade İç Mekan
Casa Parque da Cidade Kahvaltı
Casa Parque da Cidade Yerinde Yemek
Casa Parque da Cidade Yerinde Yemek
Image More +13 fotoğraf
Casa Parque da Cidade
Av. do Dr. Antunes Guimarães 245 Northern Portugal, Porto

Casa Parque da Cidade misafirlere Porto (Aldoar Foz do Douro e Nevogilde) bölgesinde, Cidade do Porto Parkı ve Serralves Çağdaş Sanat Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Porto Tarihi Kent Merkezi ile 3,9 mi (6,2 km) ve Ribeira Meydanı ile 4,3 mi (6,9 km) mesafede.

Love and Pepper, Casa Parque da Cidade misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 9.30 ve 11.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için espresso kahve makinesi olan 2 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x