Casa Palacete 1822

Doğu Endülüs, Granada
Casa Palacete 1822 Genel
Casa Palacete 1822 Genel
Casa Palacete 1822 Öne Çıkan Resim
Casa Palacete 1822 Dış Mekan
Casa Palacete 1822 Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Casa Palacete 1822
Calle San Isidro, 16 Doğu Endülüs, Granada

Casa Palacete 1822 Granada merkezinde, Calle Navas ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Corral del Carbon Anıtı ile 7 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu golf dostu daire Bilim Parkı ile 2 km (1,2 mi) ve Granada Kraliyet Küçük Kilisesi ile 2,8 km (1,7 mi) mesafede.

Misafirlere yemek servisi için Cafetería Casa Palacete ideal; otelin kahve dükkanı içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 8.30 ve 13.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve düz ekran televizyon olan 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu dairede ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, lobide şömine ve canlı bitki duvarı sunulmaktadır. (Ücretli) servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Granada bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu apart daire misafirlerimize 269 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (China)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Americana)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Inglesa)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Italiana)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Francesa)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Hindú)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak (Parking)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x