Apartamentos Turísticos Centro

Doğu Endülüs, Granada
Apartamentos Turísticos Centro Öne Çıkan Resim
Apartamentos Turísticos Centro Dış Mekan
Apartamentos Turísticos Centro Dış Mekan
Apartamentos Turísticos Centro İç Mekan
Apartamentos Turísticos Centro İç Mekan
Image More +66 fotoğraf
Apartamentos Turísticos Centro
Calle San Diego, 22 Doğu Endülüs, Granada

Apartamentos Turísticos Centro size Granada merkezinde, Fuentes de las Batallas ile 4 dakika yürüyüş ve Basilica de las Angustias ile 5 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Elhamra ile 7,3 mi (11,8 km) ve Sierra Nevada Kayak Merkezi ile 22,6 mi (36,4 km) mesafede.

Apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirler için 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur ve tüm odalarda Çift Kişilik çekyat vardır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 40-inç LED televizyon ve dijital TV kanalları mevcuttur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Comfort
Comfort Apart Daire, 1 Yatak Odası
Standard
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Apart Daire
Standard
Standard Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x