Casa Mia

Languedoc-roussillon, Nefiach
Casa Mia Genel
Casa Mia Genel
Casa Mia Genel
Casa Mia Genel
Casa Mia Genel
Image More +70 fotoğraf
Casa Mia
4, rue Camille Pelletan Languedoc-roussillon, Nefiach

Nefiach bölgesindeki Casa Mia misafirlere kırsal bölgede, Orgues d'Ille-sur-Têt Doğal Alanı ve Caves Byrrh Şaraphanesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Força Real Seyir Noktası ile 12,3 km (7,6 mil) ve Chateau Musee de Belesta ile 13,1 km (8,1 mil) mesafede.

Table d'hotes, Casa Mia misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler bitişik şaraphane gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve bisiklet turu bilgileri sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve kütüphane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda (Jardin d'hiver)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Butterfly)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x