Casa9 Hôtel

Languedoc-roussillon, Thuir
Casa9 Hôtel Öne Çıkan Resim
Casa9 Hôtel Dış Mekan
Casa9 Hôtel Dış Mekan
Casa9 Hôtel Dış Mekan
Casa9 Hôtel Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Casa9 Hôtel
MAS PETIT Languedoc-roussillon, Thuir

Casa9 Hôtel konaklamanızda Thuir bölgesinde, Caves Byrrh Şaraphanesi ile 4,3 km (2,7 mi) ve Palais des Rois de Majorque ile 17,8 km (11 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Le Castillet ile 18,4 km ve Campo Santo ile 18,8 km mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 9 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Otelde sunulan masaj ve yüz bakımı ile yorgunluk atın. Açık havuz, spa küveti ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x