Casa Luca

Yucatan Yarımadası, Playa del Carmen
Casa Luca Öne Çıkan Resim
Casa Luca Oda Düzeni
Casa Luca Oda Düzeni
Casa Luca Oda Düzeni
Casa Luca Oda Düzeni
Image More +72 fotoğraf
Casa Luca
Calle 26 Norte entre Avenida 10 y 20 N'142 MZ84 LT21A Yucatan Yarımadası, Playa del Carmen

Casa Luca size Playa del Carmen (Kent Merkezi) bölgesinde, Quinta Avenida yakınında ve Playa del Carmen Main Beach ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Xcaret Ekoloji ve Tema Parkı ile 6,6 mi (10,6 km) ve Xplor Temalı Parkı ile 6 mi (9,7 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 13 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve lobide kahve servisi vardır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Superior Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat
Room
Çatı Katı Süiti (Penthouse), 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x