Casa Lois

Santiago de Compostela
Casa Lois Öne Çıkan Resim
Casa Lois Dış Mekan
Casa Lois İç Mekan
Casa Lois İç Mekan
Casa Lois Oda Düzeni
Image More +15 fotoğraf
Casa Lois
Av. de Xoán XXIII 5 , Santiago de Compostela

Santiago de Compostela bölgesindeki Casa Lois konaklamanızda, Santiago de Compostela Üniversitesi ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Kuzey Üniversite Kampüsü ile 6 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Santiago de Compostela Katedrali ile 1,4 mi (2,3 km) ve Santiago Hacıları Müzesi ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Pansiyonda oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 4 oda mevcuttur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x