Casa Lima Bed & Breakfast

Central Valley, San Jose
Casa Lima Bed & Breakfast Genel
Casa Lima Bed & Breakfast Genel
Casa Lima Bed & Breakfast Genel
Casa Lima Bed & Breakfast Genel
Casa Lima Bed & Breakfast Öne Çıkan Resim
Image More +78 fotoğraf
Casa Lima Bed & Breakfast
From the Humbolt School 175 north 50 west, number 23 Rohrmoser Central Valley, San Jose

San Jose (Pavas) bölgesindeki Casa Lima Bed & Breakfast misafirlere La Salle Doğa Bilimi Müzesi ve Estadio Nacional ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Sabana Parkı ile 1,5 mi (2,4 km) ve Kosta Rika Ulusal Stadyumu (Estadio Nacional de Costa Rica) ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

23 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz uluslararası arama imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Oda
Standard
Standard Oda, 1 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Oda
Executive
Executive Oda, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Honeymoon Oda
Room
Family Oda, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x