Bed & Breakfast the Rock

Central Valley, San Jose
Bed & Breakfast the Rock Öne Çıkan Resim
Bed & Breakfast the Rock Dış Mekan
Bed & Breakfast the Rock Dış Mekan
Bed & Breakfast the Rock Dış Mekan
Bed & Breakfast the Rock İç Mekan
Image More +13 fotoğraf
Bed & Breakfast the Rock
350 Mts North From Parque La Amistad Alexander Humboltd Blvd Central Valley, San Jose

San Jose (Pavas) bölgesindeki Bed & Breakfast the Rock misafirlere La Salle Doğa Bilimi Müzesi ve Estadio Nacional ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Sabana Parkı ile 1,4 mi (2,3 km) ve Kosta Rika Ulusal Stadyumu (Estadio Nacional de Costa Rica) ile 1,8 mi (2,8 km) mesafede.

Misafirler için market var; ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretsiz yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu vardır.

Misafirler sağlık kulübü gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, ortak alanda televizyon ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. San Jose bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu oda ve kahvaltı sunan otel misafirlerimize 226 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Süit
Room
Junior Dört Kişilik Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x