Casa Hill Resort

Malezya Yarımadası, Sungai Lembing
Casa Hill Resort Öne Çıkan Resim
Casa Hill Resort Dış Mekan
Casa Hill Resort Dış Mekan
Casa Hill Resort Dış Mekan
Casa Hill Resort Dış Mekan
Image More +64 fotoğraf
Casa Hill Resort
189 Jalan Sungai Lembing Kg Arang Malezya Yarımadası, Sungai Lembing

Sungai Lembing bölgesindeki Casa Hill Resort konaklamanızda, Sungai Lembing Müzesi ve Sungai Lembing Madenleri ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Bukit Batu Putih ile 0,7 mi (1,1 km) ve Gökkuşağı Şelalesi Yürüyüş Yolu ile 3,9 mi (6,3 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut.

Misafirler için 35 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x