Mangala Resort & Spa

Malezya Yarımadası, Gambang
Mangala Resort & Spa Genel
Mangala Resort & Spa Genel
Mangala Resort & Spa Genel
Mangala Resort & Spa Genel
Mangala Resort & Spa Genel
Image More +97 fotoğraf
Mangala Resort & Spa
Lebuhraya Tun Razak Kuantan Malezya Yarımadası, Gambang

Mangala Resort & Spa konaklamanızda Gambang bölgesinde, Wan Fo Tien Tapınağı ile 38,7 km (24,1 mi) ve Sleeping Buddha Cave ile 40 km (24,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Teluk Cempedak Plajı ile 47,2 km ve Sungai Pandan Şelalesi ile 48,1 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 31 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 40-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz ve spor salonu eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gambang bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 5490 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa
Villa (Vana (Forest))
Villa
Villa (Vana (Forest) - With Pool)
Sara
Sara (Wetland) Villa
2
2 Bedroom Jala (Water) Villa
2
2 Bedroom Vana (Forest) Villa with Pool
Villa,
Villa, 2 Yatak Odası (Sara, Wetland)
Room
Villa (Jala (Water))
Room
Amani Pool Villa
Room
2 Bedroom Amani Villa with Pool
Room
Bungalov, 6 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu (6 Bedroom Bungalow with Pool)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x