Casa Harmony

Guanacaste – Kuzey Pasifik Kıyısı, Nosara
Casa Harmony Genel
Casa Harmony Genel
Casa Harmony Öne Çıkan Resim
Casa Harmony İç Mekan
Casa Harmony Oda Manzaraları
Image More +19 fotoğraf
Casa Harmony
Playa Guiones Contiguo a National Car Rental Guanacaste – Kuzey Pasifik Kıyısı, Nosara

Bu tatil evi misafirlere Nosara bölgesinde, plaj yakınında, Nicoya Yarımadası ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Safari Surf Okulu ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu tatil evi Samara Plajı ile 13,1 mi (21 km) ve Nosara Plajı ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Klimalı bu tatil evinde mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak var. Misafirler için tatil evinde bir memory foam (visko elastik) yatak mevcuttur. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet sunuluyor. Misafirlerin konforu için telefon, kahve/çay makinesi ve tavan vantilatörü sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu tatil evinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane ve asansör vardır. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Ev, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x