The Gilded Iguana Surf Hotel

Guanacaste – Kuzey Pasifik Kıyısı, Nosara
The Gilded Iguana Surf Hotel Genel
The Gilded Iguana Surf Hotel Genel
The Gilded Iguana Surf Hotel Genel
The Gilded Iguana Surf Hotel Genel
The Gilded Iguana Surf Hotel Genel
Image More +73 fotoğraf
The Gilded Iguana Surf Hotel
Playa Guiones Guanacaste – Kuzey Pasifik Kıyısı, Nosara

The Gilded Iguana Surf Hotel konaklamanızda Nosara bölgesinde, okyanus kıyısında, Frog Pad yakınında Nosara Plajı ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Nosara İspanyolca Enstitüsü ile 2,5 km ve Pelada Plajı ile 3 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 29 oda mevcuttur. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz uluslararası arama imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Açık havuz ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
PREMIUM
PREMIUM 1 KING BED
PREMIUM
PREMIUM PLUS 2 QUEEN BEDS
Standard
Standard Handicap
Surf
Surf Suite
Room
PREMIUM 2 QUEEN BEDS
Room
PREMIUM PLUS 1 KING BED

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x