Casa Fluò Relais

Motor Valley, Bologna
Casa Fluò Relais Genel
Casa Fluò Relais Genel
Casa Fluò Relais Genel
Casa Fluò Relais Genel
Casa Fluò Relais Öne Çıkan Resim
Image More +36 fotoğraf
Casa Fluò Relais
Via Di Paderno 9 Motor Valley, Bologna

Casa Fluò Relais konaklamanızda Bologna bölgesinde, Piazza Maggiore ile 7,3 km (4,5 mi) ve Land Rover Arenası ile 8,5 km (5,3 mi) mesafede olacaksınız. Bu konak otel Sant'Orsola Malpighi Hastanesi ile 8,7 km (5,4 mil) ve Bologna Modern Sanat Müzesi ile 9 km (5,6 mil) mesafede.

Casa Fluò Relais misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

4 odada buzdolabı ve iPod takma konsolu mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Bitişik şaraphane ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu konak otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, kütüphane ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Jakuzi (Mansarda)
Süit
Süit (Rossa with Steam Room)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (Blu with Steam Room)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Gialla)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x