Casa Esmeralda

Peru Dağlık Bölgesi, Coripata
Casa Esmeralda Öne Çıkan Resim
Casa Esmeralda Dış Mekan
Casa Esmeralda Dış Mekan
Casa Esmeralda Dış Mekan
Casa Esmeralda İç Mekan
Image More +41 fotoğraf
Casa Esmeralda
Pasaje Esmeralda, 160 Peru Dağlık Bölgesi, Coripata

Casa Esmeralda konaklamanızda Cusco bölgesinde, havaalanı yakınında, Museo de Arte Popular ve Museo de Historia Natural ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Cusco Katedrali ile 1,3 km (0,8 mil) ve Çağdaş Sanat Müzesi ile 1,3 km (0,8 mil) mesafede.

Otelin restoranı Casa Esmeralda misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 18 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Üç Kişilik Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x