Casa Embrujo Morelia - Boutique

Morelia
Casa Embrujo Morelia - Boutique Genel
Casa Embrujo Morelia - Boutique Genel
Casa Embrujo Morelia - Boutique Genel
Casa Embrujo Morelia - Boutique Öne Çıkan Resim
Casa Embrujo Morelia - Boutique Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Casa Embrujo Morelia - Boutique
Curatame 65 Vista Bella , Morelia

Morelia (Vista Bella) bölgesindeki Casa Embrujo Morelia - Boutique misafirlere Hükümet Konağı ve Benito Juarez Hayvanat Bahçesi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Morelia Katedrali ile 2,2 mi (3,5 km) ve San Nicolas de Hidalgo Michoacan Üniversitesi ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 3 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve lobide şömine vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Suite
Suite Alcione (Hidromasaje)
Room
Junior Suite Sirrah
Room
Suite Adhara

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x