Maja Hotel Boutique

Morelia
Maja Hotel Boutique Genel
Maja Hotel Boutique Genel
Maja Hotel Boutique Genel
Maja Hotel Boutique Öne Çıkan Resim
Maja Hotel Boutique Dış Mekan
Image More +71 fotoğraf
Maja Hotel Boutique
Calle Manuel Carpio 21 Col. Vista Bella , Morelia

Morelia (Vista Bella) bölgesindeki Maja Hotel Boutique misafirlere Orquidario ve Temple of the Nuns (Rahibeler Tapınağı) ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Morelia Katedrali ile 2,6 mi (4,1 km) ve Benito Juarez Hayvanat Bahçesi ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için IXU ideal, a havuz kenarı restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek keyfi sunuyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon bulunan 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sağlık kulübü ve açık havuz mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Morelia bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 269 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon, Şehir Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Teras, Şehir Manzaralı
Room
Superior Oda
Room
Superior Deluxe
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Standard Oda
Room
Panoramic Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x