Casa Echavarria

Central Valley, San Pedro
Casa Echavarria Öne Çıkan Resim
Casa Echavarria Dış Mekan
Casa Echavarria Dış Mekan
Casa Echavarria Dış Mekan
Casa Echavarria Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Casa Echavarria
Diagonal a entrada del LANAME, U.C.R 30 metros al Sur. Central Valley, San Pedro

San Pedro bölgesindeki Casa Echavarria konaklamanızda, Kosta Rika Üniversitesi ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Museo de Insectos ile 12 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan pansiyon Sabana Parkı ile 7,4 mi (11,9 km) ve Kosta Rika Ulusal Stadyumu (Estadio Nacional de Costa Rica) ile 8,6 mi (13,8 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapılan La Latina restoranı yerel mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 12 oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Economy
Economy Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Ortak Ranzalı Oda, Sadece kadınlar için

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x