Apartotel Tairona

Central Valley, San Pedro
Apartotel Tairona Genel
Apartotel Tairona Genel
Apartotel Tairona Öne Çıkan Resim
Apartotel Tairona Dış Mekan
Apartotel Tairona Dış Mekan
Image More +86 fotoğraf
Apartotel Tairona
75 metros Oeste de Taco Bell Barrio Dent Central Valley, San Pedro

Apartotel Tairona San Pedro merkezinde, San Pedro Alışveriş Merkezi ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Kosta Rika Üniversitesi ile 6 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu apart daire Parque Nacional (Ulusal Park) ile 2,1 km (1,3 mil) ve Multiplaza del Este Alışveriş Merkezi ile 2,8 km (1,7 mil) mesafede.

Apartotel Tairona misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.00 arasında ücretsiz self servis kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 30 odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Familiar
Familiar Superior
Familiar
Familiar Superior 2R
Estandar
Estandar Doble
Room
Superior Doble
Room
Superior Triple
Room
Estandar Triple 3B
Room
Familiar Superior 1R
Room
Estandar Triple

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x