Casa do Contador - Suites & Pool

Ponta Delgada - Sao Miguel Adası, Ponta Delgada (Azores)
Casa do Contador - Suites & Pool Genel
Casa do Contador - Suites & Pool Genel
Casa do Contador - Suites & Pool Öne Çıkan Resim
Casa do Contador - Suites & Pool Dış Mekan
Casa do Contador - Suites & Pool Dış Mekan
Image More +59 fotoğraf
Casa do Contador - Suites & Pool
Rua do Contador, 41 Ponta Delgada - Sao Miguel Adası, Ponta Delgada (Azores)

Casa do Contador - Suites & Pool misafirlere Ponta Delgada merkezinde, Carlos Machado Müzesi ve Teatro Micaelense ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu daire Ponta Delgada Limanı ile 0,8 mi (1,3 km) ve Cizvit Okulu Kilisesi ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, set üstü ocak ve mikrodalga fırın mevcuttur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 32-inç düz ekran televizyon ve dijital TV kanalları mevcuttur. Misafirlerimize emanet kasası, minibar (bazıları ücretsiz olan ürünlerle dolu) ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Belle Époque stili dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve canlı bitki duvarı sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Family
Family Süit, 2 Yatak Odası, Küçük Mutfak
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası, Küçük Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x