Casa De Horyea

Kahire
Casa De Horyea Genel
Casa De Horyea Öne Çıkan Resim
Casa De Horyea Dış Mekan
Casa De Horyea Dış Mekan
Casa De Horyea Dış Mekan
Image More +89 fotoğraf
Casa De Horyea
Al Rehab , Kahire

Kahire (Nasr Şehri) bölgesindeki Casa De Horyea misafirlere Baron Empain Palace ve Tivoli Dome ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu daire City Stars ile 3,8 km (2,4 mil) ve International Park ile 4 km (2,5 mil) mesafede.

Dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Elite
Elite Apart Daire, 2 Yatak Odası
Basic
Basic Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x