Casa da Buzina

Estremadura, Nazare
Casa da Buzina Genel
Casa da Buzina Öne Çıkan Resim
Casa da Buzina Dış Mekan
Casa da Buzina İç Mekan
Casa da Buzina İç Mekan
Image More +32 fotoğraf
Casa da Buzina
Rua Oriental, Lote 12 Sítio da Nazaré Estremadura, Nazare

Bu tatil evi misafirlere Nazare bölgesinde, golf sahasına yakın, Nossa Senhora da Nazaré Kilisesi ve Norte Plajı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı tatil evi Nazare Plajı ile 1,4 mi (2,3 km) ve Sao Martinho do Porto Plajı ile 9,6 mi (15,5 km) mesafede.

Bu tatil evinde mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Size özel, mobilyalı lanai veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için dijital TV kanalları ve DVD oynatıcı sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için ayrı oturma alanı ve minibar (bazıları ücretsiz olan ürünlerle dolu) sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri haftada bir verilmeketdir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve atari salonu/oyun odası gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu tatil evinde misafirler için ayrıca lobide şömine, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için valiz dolabı, lobide kahve servisi ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ev,
Ev, 3 Yatak Odası, Balkon, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x