Casa da Avenida Lisboa

Estremadura, Arroios
Casa da Avenida Lisboa Dış Mekan
Casa da Avenida Lisboa Dış Mekan
Casa da Avenida Lisboa Oda Manzaraları
Casa da Avenida Lisboa Oda Manzaraları
Casa da Avenida Lisboa Oda Düzeni
Image More +86 fotoğraf
Casa da Avenida Lisboa
Av. Alm. Reis 189 Estremadura, Arroios

Casa da Avenida Lisboa size Lizbon merkezinde, Rossio Meydanı ve Avenida Almirante Reis ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı daire St George Kalesi ile 2,2 mi (3,5 km) ve Ticaret Meydanı ile 3,6 mi (5,9 km) mesafede.

Misafirler için 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda Çift Kişilik çekyat vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için tur/bilet desteği, yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı ve bisiklet turu bilgileri mevcuttur.

Misafirler için hızlı çıkış ve valiz dolabı vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Apart Daire, 4 Yatak Odası, Balkon, Şehir Manzaralı (IV)
Family
Family Apart Daire, 4 Yatak Odası, Şehir Manzaralı (I)
Family
Family Apart Daire, 4 Yatak Odası, Balkon, Şehir Manzaralı (III)
Family
Family Apart Daire, 4 Yatak Odası, Mutfak, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x