Casa Cook Samos

Samos Prefecture, Potokaki
Casa Cook Samos Genel
Casa Cook Samos Genel
Casa Cook Samos Genel
Casa Cook Samos Genel
Casa Cook Samos Genel
Image More +66 fotoğraf
Casa Cook Samos
Potokaki, Pythagorion Samos Prefecture, Potokaki

Casa Cook Samos misafirlere Samos bölgesinde, plajda, Ege Adaları ve Samos Folklor Müzesi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Potakaki beach ile 0,4 mi (0,7 km) ve Samos Pythagorion Arkeoloji Müzesi ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Akdeniz mutfağı sevenler için Beach House ideal; otelin denize sıfır restoranı yemek servisi için tavsiye edilir, ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi var. Misafirlere içecek servisi yapan plaj bar ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

128 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve terlik vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Denize Sıfır
Design
Design Süit, Havuz Kullanımı
Junior
Junior Süit, Teras, Havuz Manzaralı
Premium
Premium Süit, Bahçeli
Signature
Signature Süit, Kişiye Özel Havuzlu
Signature
Signature Villa, Executive Katı

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x