Casa Ammirati

Provence (bölge), Marsilya
Casa Ammirati Öne Çıkan Resim
Casa Ammirati Dış Mekan
Casa Ammirati Oda Düzeni
Casa Ammirati Oda Düzeni
Casa Ammirati Oda Düzeni
Image More +51 fotoğraf
Casa Ammirati
8 A Boulevard Pardigon 2 eme etage Provence (bölge), Marsilya

Casa Ammirati size Marsilya merkezinde, Marseille Eski Limanı ve Palais Longchamps ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Grand Port Maritime de Marseille ile 2,2 mi (3,6 km) ve Velodrome Stadyumu ile 3,7 mi (6 km) mesafede.

Apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo (Tissot)
Apart
Apart Daire (Buchot)
Apart
Apart Daire (Raimu)
Apart
Apart Daire (Fernandel)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x