Casa 41

Central Valley, San Rafael
Casa 41 Genel
Casa 41 Genel
Casa 41 Dış Mekan
Casa 41 Dış Mekan
Casa 41 Dış Mekan
Image More +21 fotoğraf
Casa 41
Del Centro Comercial Paco Urbanizacion Las Vistas, casa #41 Central Valley, San Rafael

San Rafael bölgesindeki Casa 41 konaklamanızda Refugio Herpetologico de Costa Rica Hayvan Korunağı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Plaza Itskazú ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Multiplaza Mall Escazu Alışveriş Merkezi ile 1,4 mi (2,3 km) ve Kosta Rika Ulusal Stadyumu (Estadio Nacional de Costa Rica) ile 3,8 mi (6,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Oda, Birden Çok Yatak, Dağ Manzaralı (N 5)
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı (N 2)
Room
Deluxe Oda
Room
Comfort Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Classic Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x