AC Hotel San Jose Escazu

Central Valley, San Rafael
AC Hotel San Jose Escazu Genel
AC Hotel San Jose Escazu Genel
AC Hotel San Jose Escazu Genel
AC Hotel San Jose Escazu Genel
AC Hotel San Jose Escazu Genel
Image More +33 fotoğraf
AC Hotel San Jose Escazu
Avenida Escazu Complex Prospero Fernandez Highway Central Valley, San Rafael

San Rafael bölgesindeki AC Hotel San Jose Escazu misafirlere Multiplaza Mall Escazu Alışveriş Merkezi ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Sabana Parkı ile 5 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Kosta Rika Ulusal Stadyumu (Estadio Nacional de Costa Rica) ile 4,7 km (2,9 mil) ve Kosta Rika Sanatı Müzesi ile 5,7 km (3,6 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.30, hafta sonu 7.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

126 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, kahve/çay makinesi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 5 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x