Cas'E Charming House

Caserta
Cas'E Charming House Genel
Cas'E Charming House Genel
Cas'E Charming House Genel
Cas'E Charming House Genel
Cas'E Charming House Öne Çıkan Resim
Image More +30 fotoğraf
Cas'E Charming House
Via Salvatore Maielli, 5 , Caserta

Cas'E Charming House misafirlere Caserta (Centro Storico) bölgesinde, Chiostro di Sant'Agostino yakınında ve Vanvitelli Meydanı ile yaya olarak 4 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Caserta Kraliyet Sarayı ile 0,3 mi (0,5 km) ve Caserta Katedrali ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için belirli günlerde ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon bulunan 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x