Al Centro Luxury Home

Caserta
Al Centro Luxury Home Öne Çıkan Resim
Al Centro Luxury Home Dış Mekan
Al Centro Luxury Home Dış Mekan
Al Centro Luxury Home Dış Mekan
Al Centro Luxury Home Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Al Centro Luxury Home
Largo San Sebastiano 2 , Caserta

Al Centro Luxury Home misafirlere Caserta (Centro Storico) bölgesinde, Chiostro di Sant'Agostino yakınında ve Teatro Civico 14 ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Caserta Kraliyet Sarayı ile 0,3 km (0,2 mil) ve Vanvitelli Meydanı ile 0,3 km (0,2 mil) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı oda ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı, resepsiyonda emanet kasası ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, 2 Yatak Odası, Şehir Manzaralı (Verbena)
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez (Quercia)
Executive
Executive Süit
Room
Superior Oda, 2 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Room
Superior Oda
Room
Panoramic Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x