Carpe Diem Villas Mykonos

Decentralized Administration Of The Aegean, Kanalia
Carpe Diem Villas Mykonos Genel
Carpe Diem Villas Mykonos Dış Mekan
Carpe Diem Villas Mykonos Dış Mekan
Carpe Diem Villas Mykonos Dış Mekan
Carpe Diem Villas Mykonos İç Mekan
Image More +65 fotoğraf
Carpe Diem Villas Mykonos
Ornos Decentralized Administration Of The Aegean, Kanalia

Carpe Diem Villas Mykonos misafirlere Mikonos bölgesinde, denize sıfır, Mikonos Yeni Limanı ve Ege Adaları ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Mykonos Eski Limanı ile 3 mi (4,8 km) ve Paradise Beach ile 4,5 mi (7,3 km) mesafede.

Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 odada özel havuz ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat sunulur, ayrıca ücretsiz feribot terminali gidiş geliş servisi hizmeti vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Villa, 4 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Denize Bakan (1)
Luxury
Luxury Villa, 4 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Denize Bakan (2)
Luxury
Luxury Villa, 4 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Denize Bakan (3)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x