Carménère eco Hotel

Orta Şili, Providencia
Carménère eco Hotel Öne Çıkan Resim
Carménère eco Hotel İç Mekan
Carménère eco Hotel İç Mekan
Carménère eco Hotel Kahvaltı
Carménère eco Hotel Kahvaltı
Image More +15 fotoğraf
Carménère eco Hotel
Maria Luisa Santander 0292 Providencia Orta Şili, Providencia

Carménère eco Hotel konaklamanızda Santiago bölgesinde merkezde, Museo de Arte Popular Americano ve Gabriela Mistral Kültür Merkezi ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu spa olan otel La Chascona ile 1,7 km (1,1 mi) ve Cerro San Cristóbal ile 1,8 km (1,1 mi) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler iPod takma konsolu ve LCD televizyon bulunan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Teras (Curico)
Standard
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (Casablanca)
Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Colchagua)
Room
Superior Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Standard Oda (Maipo)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x