Carlton Swiss Grand Hotels

Independence Layout
Carlton Swiss Grand Hotels Genel
Carlton Swiss Grand Hotels Öne Çıkan Resim
Carlton Swiss Grand Hotels Kahvaltı
Carlton Swiss Grand Hotels Yerinde Yemek
Carlton Swiss Grand Hotels Yerinde Yemek
Image More +11 fotoğraf
Carlton Swiss Grand Hotels
47 Nza Street, Independence Layout , Independence Layout

Enugu bölgesindeki Carlton Swiss Grand Hotels konaklamanızda Nnamdi Azikiwe Stadyumu ve Polo Park Alışveriş Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Enugu Golf Sahası ile 4 mi (6,4 km) mesafede.

Carlton Swiss Grand Hotels misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 65 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Grand
Grand Oda
Executive
Executive Süit
Superior
Superior Süit
Room
Deluxe Oda
Room
Executive Oda
Room
Comfort Süit
Room
Presidential Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x