Carlota Sustainable Design Hotel

Sierra, Quito
Carlota Sustainable Design Hotel Öne Çıkan Resim
Carlota Sustainable Design Hotel Dış Mekan
Carlota Sustainable Design Hotel Dış Mekan
Carlota Sustainable Design Hotel Dış Mekan
Carlota Sustainable Design Hotel İç Mekan
Image More +51 fotoğraf
Carlota Sustainable Design Hotel
Benalcázar N6-26 y Mejía Sierra, Quito

Carlota Sustainable Design Hotel konaklamanızda, Quito merkezinde, Bağımsızlık Meydanı ve Carondelet Sarayı ile yakın mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Ulusal Ant Bazilikası ile 1 km ve Quito Katedrali ile 1,2 km mesafede.

Bistro misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor, bu restoranı bölgesel mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 12 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için Akıllı televizyonlar, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Misafirler 1 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Classic Çatı Katı (Loft)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x