Carli's Bed-No-Breakfast

Bodensee-oberschwaben, Friedrichshafen
Carli's Bed-No-Breakfast Öne Çıkan Resim
Carli's Bed-No-Breakfast Dış Mekan
Carli's Bed-No-Breakfast İç Mekan
Carli's Bed-No-Breakfast İç Mekan
Carli's Bed-No-Breakfast İç Mekan
Image More +34 fotoğraf
Carli's Bed-No-Breakfast
Möttelistraße 11 Bodensee-oberschwaben, Friedrichshafen

Friedrichshafen bölgesindeki Carli's Bed-No-Breakfast misafirlere plaj yakınında, Lake Constance Promenade ile Lake Constance 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Klangschiff Heykeli ile 0,3 mi (0,5 km) ve Friedrichshafen Harbour ile 0,3 mi (0,6 km) mesafede.

Misafirler için buzdolabı olan 2 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için spor salonu ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu pansiyonda misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Oda, Birden Çok Yatak, Ortak Banyo
Economy
Economy Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez (Budget)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x